Tendințe în Web Design de Urmărit în 2021

Când vine vorba despre web design, Baldwin urmărește întotdeauna ultimele tendințe. În web design este despre a fi inovator și a atrage în mod constant reflectoarele. Cu alte cuvinte: fără teamă de a experimenta cele mai noi stiluri, progrese tehnologice și evoluții! Pe măsură ce se apropie 2021, am pus laolaltă tendințele noastre preferate de web design pentru noul an.

Dark Mode

Dark mode sau modul întunecat este noua tendință de design care a apărut în 2020 atât în designul web, cât și în cel mobil. Developerii și programatorii lucrează cu acest tip de fundal întunecat de mult timp. În cele din urmă, dark mode a devenit mai popular ca niciodată pentru utilizatorii de internet și smartphones. Majoritatea giganților din domeniul tehnologiei, cât și website-urile populare au introdus popularul Night Mode’. Nume mari precum Google, Apple, Twitter, Reddit, YouTube și WhatsApp oferă utilizatorilor posibilitatea de a face ușor trecerea la fundaluri întunecate.

Avantajele dark mode sunt bine cunoscute. Are impact asupra ochilor utilizatorilor, reduce consumul bateriei și facilitează concentrarea asupra muncii. În plus, modul întunecat reduce senzația incomodă de lumină puternică. Gata cu durerile de cap care-ți dau senzația că privești soarele în față. Credem că dark mode va câștiga și mai multă popularitate în 2021!

Minimalism

Am mai spus acest lucru și probabil vom continua să o facem. Minimalismul continuă să fie o tendință în web design. Mai ales în vremurile covid-19 când ne luptăm cu toții cu haosul, schimbând regulile și reglementările. Prin urmare, toți tânjim după minimalism în 2021. Utilizarea și simplitatea designurilor minimaliste este relaxantă pentru utilizatori. Această tendință ajută și la menținerea concentrării. Și mai ales fără haos și distragere de la produse datorită culorilor liniștitoare.

 

Pentru unul dintre clienții noștri, Lotana, am optat pentru un design web simplu și clar. Proiectul în sine a fost provocator, constând din nu mai puțin de cinci sub website-uri. Cu toate acestea, designul său este minimalist. Totul se rezumă la ușurință în utilizare, punând produsele în centrul atenției.

Lotana overview page board games

Ilustrații grafice

Fotografiile de stoc nu mai au efectul scontat. Au trecut vremurile plictisitoare în care website-urile erau compuse doar din texte și imagini. Acum designerii web experimentează cu o abordare centrată pe om. Această tendință se rezumă la a arăta emoții și umanitate utilizatorilor. Conținutul personalizat e hot, deci de ce să nu adaugi o notă personală și website-ului tău? În plus, ilustrațiile grafice vor câștiga popularitate anul următor. Se pare că vom avea parte de multă creativitate în 2021!

 

Puteți găsi un exemplu excelent de ilustrații grafice personalizate pe propriul nostru site web. Toate aceste ilustrații se bazează pe echipa Baldwin în acțiune.

Web Design Cartoon Illustrations

Dorești un nou design web? Nu fi timid, contactează-ne!

Tendințe în Web Design de Urmărit în 2021

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă