CanvasCamp este unul dintre cei mai importanți producători de corturi, ce creează echipamente de înaltă calitate pentru iubitorii de natură din întreaga lume și le comercializează la prețuri accesibile.

Webshop: www.canvascamp.com

CanvasCamp

Acest business își propune să ajute oamenii să creeze amintiri frumoase în timp ce explorează lumea, în ciuda condițiilor pe care le întâmpină. Deoarece este cunoscut ca un punct de referință în materie de corturi și glamping, am fost entuziasmați să lucrăm alături de CanvasCamp.

Totul a început cu o întâlnire

Dacă ne citești des, probabil te-ai familiarizat deja cu modalitatea noastră de lucru. Orice colaborare începe cu un briefing pentru dezvoltare. Clienții noștri ne comunică în această etapă care sunt cerințele pe care le au pentru proiect.

După ce am terminat etapa de research tehnic și de marketing și am adunat toate informațiile necesare pentru dezvoltarea proiectului, am propus o infrastructură pentru website. Aceasta a fost ajustată ulterior în funcție de feedback-ul clientului, până când am stabilit varianta finală.

Design și dezvoltare

Provocarea designerilor noștri a fost aceea de a traduce conceptul de brand într-un magazin online. Ei au ales să creeze un design simplu și curat, care să evidențieze produsele demne de Instagram fabricate și comercializate de client. Acesta se potrivește perfect cu identitatea brandului CanvasCamp.

Echipa noastră de programatori a setat serverul și platforma de testare. A integrat modulele extra, a transferat toate datele în noul sistem Magento 2 și a programat toate funcționalitățile personalizate. Totul a început să prindă contur atunci când echipa de front-end a programat template-urile.

Setarea conturilor de Analytics și optimizarea SEO

Funcționalitățile SEO și SEA sunt cele mai importante lucruri pe care le livrăm în termeni de marketing odată cu lansarea unui magazin online. Înainte de lansare, totul s-a rezumat la redirecționări de linkuri, verificări SEO și configurări de conturi. Am vrut să ne asigurăm că fiecare pagină este optim indexată de motoarele de căutare, iar datele colectate sunt reprezentative.

Lansare și promovare online

După ce ne-am asigurat că toată lista de verificări a fost finalizată de echipa noastră, site-ul web a fost în soft live pentru câteva zile. Totul a fost testat din nou, de echipa noastră și de client deopotrivă. În momentul lansării, au fost programate toate campaniile de marketing.

Acum, CanvasCamp este cu siguranţă unul dintre cele mai frumoase magazine online dedicate campingului. Împărțim meritele cu echipa clientului, ale cărei așteptări au fost de a crea un proiect care ridică standardele. Și asta am reușit!

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă