Designerul Christian Wijnants din Anvers, fostul asistent al lui Dries Van Noten, este cu siguranță un nume de luat în seamă. Acesta a câștigat Premiul Dries Van Noten pentru cea mai bună colecție în 2000 pentru colecția sa de absolvent al Royal Academy of Fine Arts. Christian și-a prezentat colecția la prestigiosul Festival d’Hyères. Acolo a fost distins cu Marele Premiu. Mai târziu, mai multe magazine printre care Colette (Paris), Pineal Eye (Londra) și Via Bus Stop (Tokyo) au ales să-i expună colecția. După ce a colaborat cu Van Noten la Anvers și cu Angelo Tarlazzi la Paris, Christian și-a lansat propriul brand în 2003.

Un magazin online Magento 2 pentru sezonul 2020

După ce am realizat webshop-ul Christian Wijnants în Magento 1, am îmbrăcat noua colecție 2020 și am început să lucrăm la migrarea acestuia către Magento 2. Elegant, modern și 100% potrivit pentru un designer de modă renumit.

În primul rând, trebuie să spunem că, din perspectiva designului, website-ul avea deja o direcție curată și simplă, deoarece astfel am proiectat și construit prima versiune. Totuși, ne-a făcut plăcere să adaptăm designul și să includem noi funcții pe noua versiune. Vedetele site-ului sunt fotografiile. Așadar, având în vedere acest lucru, principala prioritate a constituit-o menținerea vitezei website-ului. Navigarea fără cusur în magazin era o necesitate absolută.

Webshop: www.christianwijnants.com

Christian Wijnants fashion designer

 

Pe podium

Este rândul nostru să trecem în lumina reflectoarelor, așa că vă prezentăm detaliile tehnice pentru colecția noastră Magento toamnă-iarnă 2020. Magazinul Magento 1 a fost conectat și sincronizat cu un ERP și acum tot ce ține de gestionarea acestuia a fost transferat în Magento 2. Acesta este disponibil atât pentru magazinul web cât și pentru magazinul fizic, cu un modul POS utilizat pentru magazinul fizic. Magazinul online Magento 2 gestionează toate informațiile de bază despre produs și, de asemenea, utilizează 2 monede: USD și EUR. Pasul următor a fost migrarea clienților și produselor care au fost deja încărcate în Magento 1, astfel încât nu a fost nevoie să ne ocupăm de ele de la zero în Magento 2. Chiar și așa, nu putem spune că proiectul a fost floare la ureche, dar rezultatul final este unul remarcabil.

O funcționalitate excelentă pe care am implementat-o în webshop este localizatorul magazinului. Aceasta ajută clienții să găsească cel mai apropiat magazin fizic în cazul în care sunt disponibile produsele Christian Wijfanies. O altă caracteristică adăugată a fost blogul. Acesta este extrem de util pentru promovare și marketing și un must-have pentru postarea știrilor și noutăților din domeniul fashion. În ceea ce privește atracția principală a unui site de modă – fotografiile – am reușit să le punem în evidență. Am implementat un zoom cool pe produse, pentru evidențierea detaliilor despre produs. Totul a fost personalizat pentru clientul nostru.

Acesta s-ar potrivi perfect pentru

  • Webshop-uri care își doresc să facă trecerea de la Magento 1 la Magento 2
  • Business-uri care își doresc în mod continuu să își îmbunătățească magazinul online. Să îi crească viteza, să îmbunătățească funcționalitățile existente și să implementeze unele noi, să facă trecerea la Magento 2
  • Business-uri care dețin atât magazine fizice, cât și magazine online și își doresc o conexiune mai strânsă între acestea.

Încearcă noua noastră colecție

În cele din urmă, știm cu toții că frumusețea este în ochiul privitorului! Compania ta trebuie arate impecabil pentru clienți. Dacă ești pregătit să creezi o adevărată experiență online pentru clienții companiei anunță-ne. Vom fi acolo la fiecare pas. Dacă încă nu ești pregătit, aruncă o privire la motivul pentru care ar trebui să faci acest pas. Și apoi contactează-ne.  

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă