Chiar din anii ’60, familia Hoever au fost pionierii conceptului de “fashion boutique”, deschizând primul magazin de acest tip în Antwerp. Acolo puteai găsi orice, de la haine și până la accesorii, potrivite stilului promovat în Hollywood din anii respectivi.

Webshop: www.gallerys.be

În 2015, Gallerys deschide al doilea magazin în Lier, cu haine feminine și la modă, cu prețuri mici. Urmând trend-ul pieței, proprietarii ne-au cerut ajutorul în ceea ce privește inițierea în e-commerce, pe subiecte precum blogging, fotografie, design, copywriting și Magento management.

Rezultatul?

Am implementat un site responsive, în care imaginile vorbesc de la sine. Pe partea tehnică, am scris un software care se conectează la WASP și redă detalii de bază despre produsele disponibile online. Avantajul este că o singură persoană poate gestiona webshop-ul, iar structura sa de bază permite creșterea o dată cu creșterea afacerii.

 

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă