Mister Tody dezvoltă, proiectează și produce jucării din carton pentru copiii cu o imaginație foarte bogată. Produsele nu sunt doar cool și amuzante, dar și prietenoase cu mediul înconjurător. Echipa Mister Tody se concentrează pe două aspecte: creșterea afacerii și oferirea unei experiențe plăcute utilizatorilor magazinului online. În momentul de față, jucăriile sunt vândute prin intermediul unui webshop tineresc și cu personalitate, dezvoltat de echipa noastră de dezvoltatori Magento.

Webshop: www.mistertody.com

Portfolio: [Magento Development] Mister Tody

 

Totul a început cu o întâlnire

În această etapă, ne întâlnim cu clientul și vorbim despre business și funcționalitățile pe care le doresc de la site. Dorința clientului a fost aceea de a construi un webshop cu un design cât mai curat, care să scoată frumos în evidență jucăriile realizate din carton. Trebuie să fie rapid, sigur, cu o navigare intuitivă și simplu de folosit atât de către clienți, cât și de administratorii webshopului.

Design și Dezvoltare

Echipa de design a realizat ceea ce noi numim a fi un wireframe: un concept grafic pentru webshop. Odată aprobat de client, am început să lucrăm la design. Echipa noastră a decis să se axeze pe acele aspecte care contează cel mai mult în e-commerce: produsele și fotografiile. Produsele pot fi filtrate simplu și rapid, în funcție de colecții, culori, tipuri, prețuri. Fotografiile de produs sunt simple, curate, evidențiind produsele extrem de “Instagramabile”.

Webshopul Mister Tody este dezvoltat în Magento 2. Interfaâa de administrare este user-friendly și responsive. Mulțumită modulului de SEO recent lansat de către Baldwin, webshopul dispune de funcționalități care vor contribui la obținerea unui ranking bun în motoarele de căutare.

Tracking și configurări

Înainte de lansarea oricărui webshop, implementăm și configurăm instrumente de marketing pe versiunea de development a site-ului. Odată ce ne asigurăm că ele funcționează conform așteptărilor noastre, facem același lucru și pe site-ul propriu-zis, imediat după lansare. Am configurat conturile de Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console și Bing Webmaster Tools. Pentru Mister Tody, am implementat evenimente de tracking, precum: adăugare în coș & în wishlist, formular de contact trimis, înscriere la newsletter, vizite ale paginii de plată, comenzi plasate, căutări în site etc.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă