După 25 de ani petrecuți în industria fashion, și câteva mii se ore petrecute călare, a venit timpul ca fondatorii Ridersville să treacă cele 2 pasiuni în digital, sub o singură interfață.

Webshop: www.ridersville.be 

Proiectul

Ridersville comercializează produse realizate în fabrici din Italia și Portugalia. Acestea sunt prezente în mod activ la concursuri și evenimente, fiind apreciate pentru calitatea materialelor și a execuției.

Dezvoltarea webshopului

Provocarea echipei noastre a fost să traducă eleganța și calitatea produselor destinate pasionaților de echitație, într-un webshop pe măsură, pornind de la un logo deja existent. Pentru a atrage atenția vizitatorilor, echipa noastră de design a optat pentru o pagină principală aparte.

Echipa noastră s-a ocupat de crearea unei strategii de promovare online eficiente, conturarea unui design deosebit și dezvoltarea propriu-zisă a unui website care să includă toate funcționalitățile de care acesta are nevoie pentru a performa corespunzător. Am integrat MultiSafePay ca și procesator de plăți și BPost pentru livrare.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă