Sabine Segers are o adevărată pasiune pentru arhitectura de interior. De fapt, de când era copil avea un simț deosebit al combinării culorilor, materialelor și formelor. Cu Seven O, Sabine are o abordare foarte personală. În primul rând, ea ascultă ADN-ul și valorile unei companii. Apoi, le transpune într-un concept și un interior adecvat, plăcut. Din 2020, Seven O proiectează și birouri la domiciliu pentru persoane fizice sau companii. Între timp, a fost necesar ca Seven O să aibă un website potrivit. Ne-am dorit să dezvoltăm un website în WordPress care să arate profesionalism, combinat cu creativitatea lui Seven O. Citește mai multe despre acest proiect interesant!

Website WordPress: https://www.seveno.be/

Seven O - interior architecture

Design si Programare Website

Abordarea personală a lui Steven O este exact abordarea pe care o are și Baldwin atunci când se ocupă de dezvoltarea unui website nou. Fiecare website este croit pe măsura și după cerințele clientului. Astfel, am început prin a asculta dorințele Sabinei.

Apoi, am ales să lăsăm website-ul să pună accent pe abordare personală și inspirație. La urma urmei, acesta este realizat în concordanță cu personalitatea clientului. Seven O caută mereu materiale și culori unice care să se potrivească exact identității vizuale a companiei. Sabine înviorează orice fel de mediu. De la birouri noi și până la renovarea companiilor existente.

Seven O și-a dorit un website care să aibă funcția de portofoliu online. Prin urmare, am pus în evidență diferite concepte de design interior. În cazul birourilor și spațiilor de întâlnire se poate alege între organic, de afaceri, colorat, verde și industrial. Pentru birourile de acasă există opțiunile: verde, colorat și scandinav. Bineînțeles, aceste concepte servesc drept punct de plecare. Apoi, Seven O proiectează un stil unic. Se ocupă de tot, de la A-Z, pentru a crea un mediu de lucru optim.

Ești în căutarea unui web developer cu o abordare personală? Atunci nu ezita să ne contactezi! Împreună analizăm oportunități unice pentru compania ta.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă