Te ajutăm să vinzi online, pe cea mai cunoscută platformă de e-commerce

Programatorii noștri lucrează agil(e), pentru a livra rezultate rapid. Cu partea de SEO integrată în dezvoltarea magazinului, potențialii clienți îți vor găsi webshop-ul în cel mai scurt timp. Astfel, nu vei avea doar un site care arată bine, ci unul care va fi pregătit pentru business, din toate punctele de vedere.

 

Vezi profilul agenției pe Adobe Solution Partner: partners.magento.com/baldwin

Magento Bronze Solution Partner

 

Analiză tehnică

Investigăm provocările proiectului din punct de vedere tehnic și ținem cont de funcționalitățile cheie. În baza acestei analize, ne asigurăm că dezvoltarea magazinului va decurge cât mai eficient și benefic pentru business-ul tău.

Dezvoltarea magazinului

Magento este suficient de flexibil pentru magazinele mari adresate B2C, dar și pentru afacerile mici destinate B2B. Cel mai mare avantaj, totuși, este că responsabilii magazinului pot administra și personaliza produsele ei înșiși, fără a fi necesare cunoștințe tehnice.

Integrări software

Ca administrator de magazin online, dorești ca anumite funcționalități precum evidența stocurilor, integrarea unor module de expediere și transport sau a unui procesator de plăți să fie accesibile și funcționale din interfața de administrare. Baldwin a integrat cu succes o varietate de funcționalități pentru diverși clienți și proiecte în Magento:

 • Sisteme CRM
 • Sisteme Point Of Sale (Shopplus, Softtouch, Lightspeed, ConnectPOS, etc)
 • Sisteme de contabilitate
 • Procesatori de plăți (Multisafepay, Mollie, Adyen, Ingenico, etc)
 • Soluții de transport și logistică (Bpost, DPD, UPS, DHL, Sendcloud, etc)
 • Sisteme PIM (Product Information Management)

Soluții personalizate

Nimic nu este ieșit din comun pentru developerii noștri, atât timp cât știi exact ce îți dorești să obții de la magazinul tău. Prin intermediul dezvoltării de soluții personalizate, te poți asigura că afacerea ta oferă acel beneficiu extra care te va diferenția de concurență.

Dezvoltatorii noștri au creat module personalizate, precum:

 • Lookmaker: vizitatorii pot crea ținute complete, pe site
 • Ridicare produs din magazin: este o alternativă excelentă pentru clienții tăi care preferă să ridice produsele din magazin, în defavoare expedierii prin curier
 • Rezervare produs: oferă clienților tăi posibilitatea de a rezerva un produs.
 • Modul de blog
 • Modul FAQ
 • Modul de joburi

Sesiuni de training

Îți aducem la zi cunoștinele despre tool-uri extrem de utile pentru succesul afacerii tale online: interfața Magento, interpretarea datelor din Google Analytics, utilizarea corespunzătoare a rețelelor de socializare, fidelizarea clienților prin e-mail cu Campaign Monitor. Tot ceea ce ai dorit să afli, statistic, despre afacerea ta, este acum la distanță de un formular de contact trimis către noi.

Mentenanță tehnică

Îți suntem alături în toate stadiile proiectului tău de comerț online, cu sfaturi și servicii destinate mentenanței site-urilor Magento și nu numai. Cu cât este mai bine optimizat site-ul (din toate punctele de vedere), cu atât vei vinde mai mult, iar afacerea ta va crește.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă