EcareXpress este un business specializat în echipamente profesionale și individuale pentru siguranță și protecție. Și-a început activitatea în anul 2009 prin vânzarea de truse de prim ajutor și oferirea de servicii de verificare periodică a acestora. La cererea clienților, a decis să dezvolte gama de produse prin includerea de încălțăminte specială de muncă, haine de protecție, seturi de aspersoare etc.

Webshop: ecarexpress.be

Colaborarea noastră cu EcareXpress a inclus serviciile de web design și development.

Dacă ești familiarizat cu portofoliul nostru, probabil ne cunoști deja modalitatea de lucru. Fiecare colaborare începe cu un briefing pentru development, fază în care colectăm toate datele de care avem nevoie pentru a planifica taskurile. Ea este urmată de un research tehnic, crearea structurii website-ului și comunicarea cu clientul pentru a procesa feedbackul și a-l transpune într-o propunere finală.

Design

Designerii noștri creează wireframe-uri ținând cont de traseul utiliatorului. Au reușit să traducă conceptul EcareXpress într-un webshop atractiv, gata să vândă. Designul este curat și evidențiază produsele vândute de client. Categoriile sunt intuitive și ușor de găsit.

Development

O planificare minuțioasă a asigurat un development ca la carte. Echipa noastră de programatori a lucrat la toate funcționalitățile personalizate, iar proiectul a început să prindă contur atunci când echipa de back-end a programat template-urile. Produsul final a fost testat cu mare atenție de către echipa noastră și client deopotrivă, înainte de a fi lansat.

Magento 2 întrunește perfect toate nevoile unui webshop. Deoarece este foarte flexibil, este potrivit atât pentru companiile mici, cât și mijlocii, B2B sau B2C.

Crezi că vom face echipă bună pentru proiectul tău? Noi suntem convinși!

Suntem ochi și urechi când vine vorba de nevoile tale, mereu la curent cu toate noile tendințe și cu un pas înaintea competiției. Cu noi, proiectul tău va avansa oricât de mult dorești. Spune-ne ce ți-ai propus și te vom ajuta să-ți pui planul în practică – de la A la Z!

Cere o ofertă